Adıyaman Belediyesi tarafından, araç yoğunluğunun ciddi şekilde yaşandığı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen karşısında başlatılan bin araçlık otopark ve otobüs durağında asfaltlama çalışması başlatıldı.
Adıyaman Belediye Başkanlığına bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı açıklandı.
400 Yataklı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen karşısında bulunan alanda sürdürülen otopark çalışmasıyla ilgili Adıyaman Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yaşanan araç yoğunluğunu uzun zamandır dikkatimizi çekiyordu. Böyle büyük bir kompleksin otoparkı hasta, hasta yakınları ve sağlık personeline yeterli gelmiyordu. Kaldı ki önümüzdeki süreçte bu hastanemize yapılacak olan ek binalarla bu sorun daha da büyüyecekti. Bundan dolayı Adıyaman Belediyesi olarak, hastanenin tam karşısında belediyemize ait olan alanda bin araçtan fazla kapasiteye sahip olabilecek bir otopark inşasını tamamlamak üzereyiz. Tamamlandıktan sonra vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek olan otopark çalışmamız asfaltlama aşamasına geldi. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.