Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Beykoz Belediyespor maçından galibiyetle ayrıldı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçı 28-29 galip tamamlayan Adıyaman Belediyespor’da kaleci Radulescu gösterdiği performansla galibiyette önemli rol oynadı.

Adıyaman’da düzenlenen Türkiye Kupası 2. Tur D Grubu müsabakaları sonunda çeyrek finale kalmayı başaran iki ekibin karşılaştığı maç sonunda alınan galibiyeti değerlendiren Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, “Geçen hafta ilimizde gerçekleşen Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları sonunda çeyrek finale kaldıktan sonra, Türkiye kupasındaki rakiplerimizden olan ve grubumuzu lider tamamlayan Beykoz Belediyespor’a karşı lig maçında deplasmanda aldığımız galibiyet moralimizi ikiye katladı. Böyle zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönen tüm sporcularımı ve teknik heyetimi kutluyor, galibiyeti her zaman yanımızda gördüğümüz Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya ve tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.