Büro Memur-Sen Adıyaman Şubesi 5 bin TL değerindeki alışveriş çekini İHH Adıyaman Şubesi’ne teslim etti.
Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikalar tarafından alınan karar ile bu yıl iftar programları yapmak yerine, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri olan kişilere yardım yapılıyor.
Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, 200 adet 25 TL’lik alışveriş çekini İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş’a teslim etti.
Kadir Özşahin, bu yıl Ramazan ayında farklı bir uygulama yaptıklarını belirterek, “Alının karar ile bu yıl iftar programı düzenlemek yerine ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması istendi. Bizde sendika olarak alışveriş çeklerini İHH aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istedik. Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerinin yanında her daim olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah tüm ümmeti Muhammed’e birlik ve beraberlik versin, oynan tüm oyun ve desiseleri birlik şuuru içinde bertaraf etmeyi Rabbim bizleri muktedir eylesin” dedi.
Fadıl Akkuş ise, Büro Memur-Sen’in bu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerini ileterek, yapılan yardımların her zaman olduğu gibi yine yerine ulaştırılacağını kaydetti.