Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir kişi odun keserken kolundan yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Eskitaş köyünde benzinli testereyle odun kesen Ramazan Alagöz, bir anlık dalgınlık sonucu kolunu yaraladı.

Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Alagöz'ü Kahta Devlet Hastanesine kaldırdı.

Ramazan Alagöz, buradaki müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hatanesine sevk edildi.

- Gölbaşı'nda kermes açıldı

Gölbaşı ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yararına kermes açıldı.

Okul bahçesindeki çadırda açılan kermeste el emeği göz nuru ürünler ve yiyecekler satılıyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Vakkas Göksu, amaçlarının ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak olduğunu belirterek, "Ayrıca bu kermesle birlik ve beraberliğimizi de göstermek istedik. Kermesimize katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

- Belediyeden okullara kitap yardımı

Gölbaşı Belediyesi tarafından okullara kitap yardımında bulunuldu.

Belediye Meclis Üyesi Fatih Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayırsever bir iş adamının öğrencilere verilmek üzere gönderdiği çeşitli test ve konu anlatımlı kitapları okullara dağıttıklarını söyledi.

Sarıkaya, hayırseverlerin kendilerine ulaşarak kitap yardımı yapabileceklerini belirterek, okullara yardımlar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

- Çelikhan Belediyesinin çalışmaları

Çelikhan Belediyesince dere ıslahı ve yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye ekipleri, ilçenin eski yerleşim birimlerinden Cami Mahallesi'nde Sisan Deresi'nde ıslah ve bazı mahallelerdeyse yeni ara yol çalışmaları yürüttü.

Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Sisan Deresi'nin etrafındaki evlerin taşkınlardan mağdur olduğunu belirterek, bunu gidermek için bölgede geniş çaplı bir çalışma yaptıklarını belirtti.