Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği tarafından Kahta İlçe Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2 bin adet kitap bağışında bulundu.
Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği ‘Bir Kitap Bin Gülücük’ Projesi kapsamında Kahta ilçesinde eğitim-öğretim faaliyeti veren Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanesine 2 bin adet kitap bağışında bulundu.
Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği kitap okuma sevgisini artırmak ve kitap ihtiyacı olan okurları kitaplarla buluşturmayı amaçlayan ‘Bir Kitap Bin Gülücük’ projesiyle kitap ihtiyacı olan okurların kitap ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.
Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphane Sorumlusu Edebiyat Öğretmeni Mehmet Arutay yapılan bağışla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bu yapılan bağışla kütüphanemizde büyük ölçüde kitap ihtiyacını gidermiştir. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek bizim en büyük sorumluluklarımızdandır. Öğrencilerimizin kitapla bütünleşip kendisiyle buluşması bizim en büyük temennimizdir. Yapılan kitap bağışından dolayı Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne teşekkür ederim” diye konuştu.