Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesinin aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, projede aydınlatma işleminin tamamlanmasının ardından elektrik dağıtım şirketiyle yapılacak işlemlerin ardından aydınlatma direklerine enerji verileceğini söyledi.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında bir buçuk kilometrelik araç geçiş yolunun tamamlanmasının ardından Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesinde yer alan bisiklet ve yaya yolunun yapımına başladıklarını belirterek daha önce alt yapısı tamamlanan yolun üst yapı işlerinin de planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.
Özdemir, “Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi İpek Yolu Kalkınma ajansı tarafından finanse edilmektedir. Proje bittiğinde halkımız için gerçekten güzel bir gezi ve piknik alanı oluşturacağız. Göl kenarında vatandaşlarımız alt yapısı tamamlanmış bu alanda istediği gibi pikniği yapıp gezebilecek. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerini kullandı.