Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Hafızları ve Kuran Gönüllüleri Derneği (KAHAD) Kutlu Doğum Haftası etkinliği münasebetiyle kurumları gezerek gül takdim etti.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde KAHAD, 20 Nisan Kutlu Doğum Haftası etkinliği münasebetiyle Kahta Devlet Hastanesi, Kahta Vergi Dairesi, Kahta İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek gül takdim etti.
KAHAD, Kahta Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi. Hasta ve hasta yakınlarının ilgisini çeken etkinlik hasta yakınları tarafından ilgi ile karşılandı. Kahta ilçesinde ziyaret edilen diğer kurum personelleri ise böyle bir etkinliğin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Kahta Hafızları ve Kuran Gönüllüleri Derneği Başkanı Hafız Bilal Demir Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında gerçekleşen ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Bugün bir çok kamu kurumu ve kuruluşu ziyaret ettik. Aynı zamanda Kahta Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Hastanemizde yatarak tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diledik. Vahdet ve tevhit temalı Kutlu Doğum Etkinliği çerçevesinde 20 Nisan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günü olması hasebiyle hastalarımıza birer gül takdim ettik. Son zamanlarda İslam Aleminin üzerinde ki bulutların bir an önce kalkmasını inşallah rabbimizden niyaz ediyoruz. Son zamanlarda bu vatan uğruna şehit olan, canları feda eden tüm şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz” diye konuştu.