Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı, Merkez İlçe ve Gençlik Kolları Başkanlarına ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz günlerde yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı’na seçilen İrfan Yılmaz beraberinde ki İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Sümer ve Mehmet Karaca ile AK Parti’ye ziyarette bulundu.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez’e iade-i ziyarette bulunan İrfan Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem’i ziyaret eden İrfan Yılmaz ve beraberindekiler, burada Beşpınar Vadi Projesi ve köylerdeki yol, su ve kanalizasyon hizmetleriyle ilgili konuları konuştu.
İrfan Yılmaz daha sonra Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’yu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İl Başkanı Abdurrahman Dimez’e iade-i ziyarette bulunarak parti çalışmaları ve il genel meclisinin çalışmalarını konuştu.
İrfan Yılmaz, kendisi gibi göreve yeni başlayan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını belirterek, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez’in kendisine yaptığı ziyaret sonrasında iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.