Adıyaman İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısının ikinci toplantısında, okul onarımında kullanılacak paraya Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktardı.
İl Genel Meclis Başkanı İrfan yılmaz Başkanlığında Ağustos ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okundu.
Merkeze bağlı okulların onarım giderlerinde kullanılmak üzere mevcut bulunan 600 bin TL, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği hesabına, yine aynı müdürlüğün harcama kaleminde mevcut bulunan 607 bin 492 TL ödeneğin Kahta Köylere Hizmet Götürme Birliği hesabına aktarılmasına raporlar doğrultusunda karar verildi.
İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, meclisin verdiği kararın hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan CHP’li Meclis Üyesi Mahmut Denim Evli, darbelerden bahsederek, “Verdikleri isim farklıda olsa, seçilmiş ve milli iradeyi çöpe atarak ülke yönetimine darbe yaparak el koymak istenmiştir. 56 yılda 6 adet yüz karası olay olmuştur. TBMM’de siyasi partilerin ortak tutukları, toplum içerisinde uzlaşı sağlamıştır. Demokrasiye müdahale, demokrasi standartları ve hukukun üstünlüğünü yükselterek engellenebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi inlerine gireceğiz ile yetinilmemeli, kılcal damarlarına kadar inmeli ve emperyalist güçlerin maşası FETÖ ve buradaki uzantılarını tüm kurumlardan kararlı bir şekilde temizlemeliyiz. Barışın ve huzurun sembolü haline gelmiş Adıyamanlı hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere prim vermemiştir” dedi.