Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İş Adamı Adnan Akcan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini değerlendirerek, ülke ekonomisini güçlendirmek için alışveriş çağrısında bulundu.
Darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulunan İş Adamı Adnan Akcan, darbe girişiminde sinsi bir planın uygulamaya konulduğunu vurguladı. Akcan, “Sinsi bir plan, sinsi bir proje hazırlanmış ve bu uygulamaya canavarca konulmuştur. Ancak Allah’ın takdiri büyük ülkemizde, büyük devletimizde bir darbe yapılmak istendi. Halkımız ve milletimiz büyük bir mücadele ile bunun karşısında durarak çok şükür başarıya ulaşmasını engelledi" dedi.
Akçan, darbe ile planları başarıya ulaşmayan güçlerin şimdi de ülke ekonomisini hedef aldıklarını vurgulayarak, alışveriş uyarısında bulundu. Akcan, "Darbe ile yıkamadıkları ülkemizi ekonomik olarak çökertmek isteyen darbecilere karşı halkımızın alış veriş yaparak ekonomi çarklarını çevirmesi gerekiyor. Darbe kalkışmasından bu güne kadar ekonomik olarak bir birimize yardımcı olmamız gerekiyor ki bu süreçten ülke ekonomimiz yara almadan çıkmalı nasıl ki canımızı tankın topun önüne koyduysak bu günde ülkemizin çıkarı için ekonomimizi güçlendirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.