İstanbul’da yaşayan Kahtalı vatandaşlar, Kahta Dernekler Federasyonu (Kahta-Fed) tarafından organize edilen piknikte buluştu.
İstanbul ve çevre illerde yaşayan Kahtalı binlerce kişi, Kahta-Fed tarafından organize edilen geleneksel piknik şöleni için İstanbul Başakşehirde bulunan Kayabaşı Mesire alanında bir araya geldi.
Pikniğe Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuy, Beşiktaş Belediye Meclis Başkanı Av. Haci Orhan, dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği geleneksel piknik şölenin de katılımcılar oldukça eğlenceli anlar yaşadı.
Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuy, geleneksel piknik şölenin de katılımcılara yapmış olduğu selamlama konuşmasında, İstanbul’da bulunan Kahtalıların çok büyük birlik ve beraberlik sergilediklerini ifade etti.
Kahta-Fed Başkanı Ali Yücel ise, İstanbul’da bulunan Kahtalı derneklerin tek çatı altında birleştiğine değinerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Konuşmaların ardından yöresel sanatçıların seslendirmiş olduğu şarkılarla piknik alanında bulunan katılımcılar doyasıya eğlendi.