Adıyaman’ın Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni ilçesine bağlı Köseceli, Çakırhöhük ve Kesmetepe beldelerinde incelemelerde bulundu.
İlçeye bağlı Köseceli, Çakırhöhük ve Kesmetepe beldelerinde bulunan çoğu kurumu ziyaret eden ve burada kurumların yöneticileriyle bir araya gelen Kaymakam Çağlayan Kaya, kurumların çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kurumlar hakkında bilgiler alan Kaymakam Çağlayan Kaya daha sonra beldelerde bulunan okullarda ki öğrencilerle bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti.
Kesmetepe Beldesine 8 derslik bir okul yapmak için girişimlere başladıklarını belirten Kaymakam Çağlayan Kaya, “Jandarma karakolumuzu, Çakırhöyük ve Kesmetepe Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Beldedeki vatandaş ve esnaflarımızla sohbet ettik. Kesmetepe’nin 3 parçaya bölünmüş ve hizmet vermekte zorlanan okulunu, hayırseverlerimizin de desteğiyle 8 derslikli okul yapmak için girişimlerimizi başlattık. İnşallah Kesmetepe’ye belediye başkanımızın da destekleriyle 8 derslikli okul kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Ağzımızdan söz çıktı Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.