Adıyaman’ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, hizmetlerin şehrin en ücra köşesine kadar ulaştığını ifade ederek Kahta’nın ve Kahta halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.
Esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Toprak, Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ile birlikte Kahta Belediyesi tarafından yapılan kilitli parke taşı çalışma alanlarını gezdi.
Hürriyet Mahallesi ve Turgut Özal Mahallelerinde devam çalışma alanlarını yerinde inceleyen Toprak, burada işçilerle birlikte kilitli parke taşı döşeyerek, “Başkanlık, masa başında oturmakla değil aynı zamanda işçilerle, halkla birlikte olmaktır” dedi
Toprak, “Bizler her zaman işçilerimizle, esnafımız ve vatandaşımızla iç içeyiz. Esnaf kardeşlerimizi fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Kaymakamız ile birlikte belediyemizin çalışma alanlarını gezdik. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi gerçekleştirdiğimiz Şehir Tepe Projesini yerinde inceledik. Çalışmalar bitme aşamasında ve halkımızın hizmetine sunulacaktır. Diğer yandan cadde ve sokaklarda devam eden kilitli parke taşı çalışma alanlarını gezdik. Çalışmalarımız son sürat devam etmektedir” diye konuştu.