TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftarda, Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

İftar öncesi eşiyle masaları dolaşan Vali Demirtaş, sohbet ettiği çocukların sorunlarını dinledi.

Vali Demirtaş, iftarın ardından yaptığı konuşmada, ramazanın birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.

Devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Demirtaş, "Sevgi evleri ile yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar, milletimizin devletimize emanetidir. Devletin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı bu çocuklarımız için aile ortamı oluşturularak, son derece modern ve hijyen ortamda hizmet veriyoruz" dedi.

Adıyaman'ın çeşitli noktalarında sevgi evleri bulunduğunu ve bu evler sayesinde çocukların aile ortamında büyüdüğünü ifade eden Demirtaş, çocuklar için yeni sevgi evleri inşa ettiklerini bildirdi.

İftara Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, vali yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin ve Yunus Emre Altıner, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, bazı kurumların müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.