Altyapı sorunu büyük ölçüde çözülen Kahta ilçesine bağlı köylerde başlatılan kilitli parke taşı döşemesiyle köyler modern bir görünüme kavuşuyor.
Köylerin sorunlarının tek tek çözüldüğünü belirten İl Genel Meclisi Başkanvekili Mehmet Can Erdoğan, kilitli taş döşenmesiyle köylerin daha yaşanabilir hale geldiğini söyledi.
Mehmet Can Erdoğan, “Kahta ilçemize bağlı köylerimizin çoğunda alt yapı çalışmamızı tamamlamış durumdayız. Altyapısı tamamlanan köylerimiz şimdide döşenen kilitli parke taşlarıyla modern hale geliyor. Bu kapsamda Kahta ilçesine bağlı Eskitaş, Çamlıca, Hamzalar, Toğlu, Yapraklı, Aktoprak, Alidam, Narince, Çaltılı, Esendere, Şahintepe köylerimizin bir çoğunda kilitli parke döşemesi tamamlandı. Bazı köylerimiz ise devam ediyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 60 bin metre kare kilitli parke taşı döşenmiş olacak. Her şeyin en güzeline layık olan halkımıza, köylümüze ne yapsak azdır. Hükümetimiz bu konuda çok duyarlı inşallah bu şekilde köylerimizin sorunlarını bir bir çözmeye devam edeceğiz. Köylerimizin sorunlarının çözümünde bizlere her konuda destek olan Hükümetimize, Vali Abdullah Erin’e, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve İl Genel Meclisi üyelerine, Kahta Kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.