Merinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneğine 100 bin TL bağış yaptı.
Valilik makamında 100 bin TL bağış çekini Vali Abdullah Erin’e takdim eden Merinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ali Erdemoğlu, “Allah bizlere güç, kuvvet ve ömür verdiği sürece ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışacağız. Bizler bu topraklarda doğup büyüdük. Önemli olan baki kalan bu gök kubbede kalıcı, faydalı ve güzel eserler bırakabilmektir. Hepimizin kendimizle götüreceği 5 metre kefendir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah burada kazandığımızı buraya harcayacağız. Temennimiz ülkemizdeki bu terör olaylarının bir an önce sona ermesi ve ülkemizin selamete ulaşmasıdır. Biz her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız” dedi.
Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneğine yaptığı katkılardan dolayı Merinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na teşekkür eden Vali Abdullah Erin ise, “Devletimizin yetişemediği yerlerde Erdemoğlu ailesi gibi hayırsever vatandaşlarımız bu açığı doldurmaktadır. Besni ilçemize yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren ve ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücüyle çalışarak lokomotif görevini gören Erdemoğlu ailesinin saygı değer bireylerini tebrik ediyorum. Onların Besni ilçemiz için bir şans olduğuna inanıyor, ilimiz adına hayırsever ailemize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyor, hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Merinos Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneğine verilmek üzere 100 bin TL’lik bağış çekini Vali Abdullah Erin’e takdim etti.
Vali Abdullah Erin ise, 100 Bin TL’lik bağış çekini İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’e ve Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Tutak’a verdi.