TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde halka hitap etti.
TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez’i, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı.
İlçe protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılanan milletvekilleri Cumhuriyet Meydanında halka hitap ederek gündemle alakalı konuşmalarda bulundu.
Demokrasi nöbetinde olan vatandaşlara hitaben konuşan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, “Demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz. Yapılan hain saldırı karşısında dik duracağız diyerek demokrasi nöbetinde sabahlara kadar bizimle bekleyen halka bilhassa gençlere ve bayanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra konuşan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, “Bütün yurtta olduğu gibi Çelikhan ilçemizde de demokrasi nöbetine devam eden halkımıza teşekkür ediyorum.
Ülkenin birliğini bozmaya yönelik kalkışmaya halk dur dedi sizlerde demokrasi nöbeti tutarak gerekli dersi veriyorsunuz. İnanıyorum ki Çelikhan halkımızda darbeyi devam ettirebileceklerine karşı uyanıklar. Demokrasi nöbetine, vatan savunmasına hep birlikte devam ediyoruz. Görüyorsunuz her şey normale dönmüştür bütün hayat devam ediyor. Milletimizin kararlılığı bütün bu sıkıntıları aşacaktır. Milletimizle birlikte sabaha kadar ayaktayız. Bunu yapanlar kanun ve hukuk önünde en ağır cezayı alacaklar” diye konuştu.