Adıyamanlı milli sporcu ve Sultangazi Huzurspor Kulübü Başkanı Hicri Sevim, İhlas Haber Ajansı Adıyaman muhabiri Cihan Kizir’e plaket takdiminde bulundu.
Adıyamanlı olan ve uzun zamandır İstanbul’da bulunan milli sporcu ve Sultangazi Huzurspor Kulübü Başkanı Hicri Sevim, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman bürosunu ziyaret etti. İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ile bir araya gelen milli sporcu Hicri Sevim, İHA’nın çalışma sistemini oldukça beğendiğini, tarafsız ve korkusuzca haber yayını yaptığını belirterek kendilerine her türlü sportif anlamda destek veren İHA muhabiri Cihan Kizir’e teşekkür etti. Sevim daha sonra verilen desteklerden dolayı İHA muhabiri Kizir’e teşekkür plaketi takdim etti.
İHA’nın güçlü bir aile olduğunu dile getiren İHA Adıyaman muhabiri Cihan Kizir, yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu, haber taşıyan her konunun kendileri için önem taşıdığını ve bunun kamuoyunun duyması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini vurguladı. Kizir, kendisine takdim edilen plaketten dolayı Sevim’e, teşekkür ederek, plaketi İHA ailesi adına aldığını söyledi.