Borsa İstanbul İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği etkinlik davetlilerin büyük beğenisini kazandı.
Borsa İstanbul İlkokulu’nun ‘Okuyoruz, yazıyoruz 1. sınıfı bitiriyoruz’ adlı okuma bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerin gösterileri davetlileri büyüledi.
Türkiye Petrolleri Sosyal Tesisleri konferans salonunda düzenlenen etkinliğe okul Müdürü Nevzat Yetkin, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Birinci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrencilerin okudukları şiirler, oynadıkları skeç ve yöresel halk oyunları gösterisi öğrenci velileri tarafından ayakta alkışlandı.
Okul olarak öğrencileri geleceğe hazırlamak adına çaba sarf ettiklerini belirten Okulu Müdürü Nevzat Yetkin, “Bir öğrencimizin okul hayatı üniversiteyle birlikte yaklaşık 20 yıl geçmektedir. O nedenle 20 yıl sonra ülkemizde, dünyada hangi meslekler revaçta olacak ona göre planlama yaparak çocuklarımızı yetiştirelim. Artık bir üniversite bitirmek yetmiyor. Dünyanın bir çok ülkesinde insanlar birkaç üniversite bitirerek iş hayatına atılıyor. Okul yönetimi olarak okuma bayramı adı altında bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Öğretmen arkadaşlarımızın da katkılarıyla çocuklarımız hazırladıkları çalışmaları çok güzel bir şekilde sergilediler. Gösterilerde yer alan çocuklarımızı, görev alan öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.