Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında barınan üniversitesi öğrencileri, İl Müdürü Sami Köroğlu ile birlikte Molla Mühyeddin El Cezeri (ks) (Seyda Hoca) ziyaret etti.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş’unda eşlik ettiği ziyarette Seyda Hoca ile sohbet eden Sami Köroğlu ve öğrenciler, Seyda Hoca’nın duasını aldılar. Seyda hoca kendi elleri ile gençlere ikramlarda bulundu.

Gençlere çeşitli sorular soran Seyda Hoca, kitap okuyup okumadıklarını, ne tür kitaplar okuduklarını sorduktan sonra öğrencilere bazı kitap önerilerinde bulundu.

Gençlere önemli nasihatler de bulunan Seyda Hoca, kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerini ve vatana millete hizmet noktasında bilgili olmalarını istedi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan KYK İl Müdürü Sami Köroğlu ise, yurtlarda barınan gençlerin milli ve manevi değerlerine önem verdiklerini ve gençler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen çalışmayı yapıklarını dile getirdi.

Gençlerin açılan çeşitli kurslarla gelişmelerine katkı sağladıklarını vurgulayan Köroğlu, her zaman geçlerin yanında yer alacaklarını söyledi.

Öğrenciler de ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek, “Böyle manevi şahsiyetler var oldukça Allah’ın izniyle bu ülke ebediyen ayakta duracak, ülkemiz üzerinde art niyetlilerin varlığına rağmen her geçen gün daha da büyüyüp gelişecek. Bu ziyarete vesile olan İl Müdürü Sami Köroğlu ve Fadıl Akkuş’a teşekkür ederiz” dedi.