Adıyaman’ın Kahta İlçe Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne dönem sonuna kadar 6 kitap okuma sözü verdi.
Kahta Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri ile öğrencileri Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen’i makamında ziyaret etti.
Kahta Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen’i ziyaret ederek okula yapılan desteklerden dolayı teşekkür edip çiçek takdim edildi.
Okulun açılış sürecinde gösterilen gayretlerden dolayı teşekkür eden Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Karaaslan, imkanların az olduğu bir mekanda büyük gönüllerin sayesinde güzel bir okulun açıldığını ve eğitim-öğretime başladığını söyledi.
Büyük nesilleri yetirmeyi hedeflediklerini belirten Karaaslan, “ Öğrencilerin eğitimi açısından her türlü fedakarlığı yapacağız. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştireceğiz. Gerek iyi bir üniversiteyi kazanma gerek ise mesleki eğitim açısından dolu dolu bir eğitim programımız var. Öğrencilerimiz lisemizden mezun olduktan sonra mesleki donanıma sahip olacaklar. Öğrencilerimiz üniversite ve iş hayatlarına atıldıklarında Kahta ilçesini en güzel şekilde temsil edecekler” dedi.
Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, “Umarım güzel bir eğitim-öğretim ortamı yakalar. Bunu beraber sağlayacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizde gerekli takipleri yapacağız. Öğrencilerimiz her dönem en az 6 kitap okuyacak. Öğrencilerimiz aynı kitapları okuyacaklar. Daha sonra öğrencilerimiz okumuş oldukları kitaplar ile ilgili düşüncelerini yazacaklar. Bu düşünceler okul dergisi veya okul gazetelerinde yayınlanacak. Rehberler öğretmenlerimiz de değerlendirme analizlerini yapacak. Bu şekilde elde edilen bilgiyi üretime dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştireceğiz. Okunan kitap ve yazılan makale, hikaye ve şiirler ile ilgili puan alacaklar. Başarılı olan öğrencilerimize başarı belgesi vereceğiz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Müdür Tünçmen, ziyarette hazır bulunan öğrencilerden Sena Gürbüz, Nuran Şan Çetinkaya ve Emine Karataş’tan kitap okuma sözü aldı.