Adıyaman’ın Kahta İlçesinde öğrenciler tarafından hazırlanarak sahnelenen “Gölgeden Asra, Günümüzden Asrı Saadet’e” tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.
Kahta Ebu Sadık Anadolu Lisesi tarafından organize edilen tiyatro gösterisi Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda sergilendi.
Tiyatro gösterisine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Ebu Sadık Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Doğan, STK temsilcileri, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Sahabelerin ve günümüz gençlerinin yaşantısının karşılaştırıldığı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.
Tiyatro gösterisi bitmesinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen tiyatro gösterisinde oynayan öğrencilere levha takdim etti.
Tiyatro gösterisinde emeği geçen öğrencilere teşekkür eden Tünçmen, “ İzlerken büyük bir keyif aldık. Olağan üstü bir performanstı. Bütün gençleri tebrik ediyorum. Fırsat verilince bize çok şeyin yapılabileceğini gösterdiler. Bunu bir kez daha kanıtladılar. Yozlaşmanın bu kadar yoğun olduğu bir ortamda hakkı yaşamak, yaşatmak gerçekten en büyük erdem olmalı” dedi.