Adıyaman’ın Kahta ilçe Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programla ilçeye atanan 80 öğretmene gençlik merkezi tanıtıldı, çalışmalar hakkında bilgi verildi.
İlçeye yeni atanan 80 öğretmene Kahta İlçe Gençlik Merkezi gezdirilerek yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.
Gerçekleştirilen programla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut, gençlik merkezlerinin geçmişinin bir kaç yıllık olmasına rağmen bir çok alanda yapmış olduğu faaliyetlerin de bulunulduğunu dile getirdi.
Bulut, “Gençlik Merkezimizde dini ilimler, sosyal bilimler, değerler eğitimi, inovasyon, kişisel gelişim ve atölye çalışmaları, kitap okuma halkaları, iyilik ağacı, gençlerle sabah buluşmaları bunun yanında karate, basketbol, badminton, masa tenisi, dart, gitar ebru sanatı gibi kurslar ile bir gencin ihtiyacı olacak olan her şeyi barındırıyoruz.
Burası haftanın tüm günleri saat 08:00 ile 22:00 sürekli açıktır, gerekli görüldüğü taktirde 24 saat hizmet verme imkanımız bulunmaktadır. Bizler burayı sadece aktivelerin yapıldığı resmi bir kurum olarak göstermek istemiyoruz. Gençlerimizin burayı ikinci evi olarak görmelerini istiyoruz. Bir aile ortamında toplumun gelişmesi, değerlerimizin yaşatılması, vatanına, milletine, atasına saygılı fakat gelişmek ve ilerlemek için çok çalışacak olan bir toplumun fertlerine yardım etmek, destek olmak ve onlarla yürümek için her daim hizmet vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından öğretmenlere çiğköfte ikram edildi.