Adıyaman’da demokrasi mücadelesi adı altında Karapınar mahallesinde bozkurt işareti yaparak vatandaşlara küfür eden şahıslara ülkü ocaklarından sert tepki geldi.
Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, bozkurt işareti yaparak Karapınar mahallesinde halka küfür eden şahısların Ülkü Ocaklarıyla bir bağlantısının olmadığını ve bu kişilerin tespit edilmesi dahilinde ülkü ocaklarının göstereceği tavrın çok sert bir şekilde olacağını vurguladı.
Önat, “Adıyaman Ülkü Ocaklarının hiçbir mensubu bozkurt işareti yaparak kimseye hakaret etmez.
Adıyaman Karapınar Bölgesinde plakasız motosikletlerle bozkurt yaparak insanlara küfür eden rahatsızlık verenler ülkü ocaklarını itibarsızlaştırmaya çalışanlardır.
Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak bu provokatör unsurlara sesleniyorum, tespit edildiğiniz anda ülkü ocaklarının sizlere göstereceği tavır çok sert olacaktır. Birlik ve beraberliğimiz hiç kimse bozamayacak. Alevisi, Sünnisi, Süryanisi ve diğer mezheplerle bizler geçmişten bugüne her zaman kardeşçe yan yana durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Bu kardeşliğin bozulmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.