Genç ASKON Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen hain darbe girişimi ile açıklamada bulundu.
Genç ASKON Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, milletin birlik ve beraberlik örneği gösterdiği 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasındaki havanın korunması gerektiğini kaydetti.
Bedrettin Özsayın, “15 Temmuz günü bir grup asker içindeki yapı tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü, bu milletin sokaklara çıkmasıyla sonuçsuz kaldı. Bu millet genci de, yaşlısı da duyarsız kalmadı. Birlik ve beraberlik adına başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle tek yumruk olarak ülkemizin selameti için meydanlarda bekledik. Birlik olmaya devam etmemiz gerekmektedir. Durmayacaklar bizleri ayrıştırmaktan sıkılmayacaklar.
Vatanın bütünlüğü için gösterdiğimiz gönül gücünü muhafaza müdafaa etmemiz gerekmektedir. Bizler bu vatanin gençleri olmaktan, evlatları olmaktan bir daha gurur duyduk. Yerelde görevini yerine getiren fazlasıyla sorumluluk üstlenen yetkililere de teşekkürleri bir borç biliriz. Biz bu ülkenin gençleri olarak kardeşliğimizin daim olması için tedbiri bir an elden bırakmayacağımızı belirtmek isterim” dedi.