Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, öğrenci servis hizmeti veren özel bir şirket şehit ve gazi ailelerinin öğrencilerine ücretsiz ulaşım sağlıyor.
Öğrenci servis hizmeti veren şirket şehit ve gazi ailelerin öğrencilerine ulaşım hizmeti vererek büyük bir vefa örneği sergiledi.
Firma yetkilisi Ahmet Dinçer, “İster lise öğrencisi isterse üniversite öğrencisi olsun. Bütün şehit ve gazi ailelerinin öğrencilerinin ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanabilecek. Bütün okullara servis hizmeti veriyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizin öğrencilerine yardım etmeyi boynumuzun borcu biliyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizin öğrencilerini ücretsiz bir şekilde taşıma yönünde karar aldık. Canını bu vatan için feda eden insanlara minnet borçluyuz. Bütün servis hizmeti veren arkadaşlarımızdan bu hassasiyete destek vermelerini bekliyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Biz bu ülkeye canını feda eden şehit kardeşlerimiz için gerekirse canımızı feda ederiz. Her konuda yardımcı olmamız lazım. Bu vatan hepimizin vatanıdır, ülkesidir. Biz sahip çıkmazsak, o sahip çıkmazsa kim sahip çıkacak. Şehit ve Gazi ailelerimize destek vermemiz lazım” dedi.