Adıyaman’ın Sincik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kurslarına ilçe genelinde yoğun ilgi gösteriliyor.
Sincik ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan makine nakışları ile pul-boncuk yapımı kurslarını gezen Kaymakam Zafer Sağ yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmaları tek tek inceleyen Kaymakam Sağ kursiyerler ile bir süre sohbet ederek çalışmalar dolayısıyla tüm kursiyerlere ve kurs hocalarına teşekkür ederek başarılar diledi.
Kurslarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç, “Sincik ilçe merkezi, İnlice Beldesi ve köylerimizde halkın ihtiyaçlarına uygun kurslar ile mesleki ve sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.
Halk Eğitim olarak farklı alanlarda usta öğretici olmaması daha geniş bir şekilde birçok alanda kurs açılması yönünde bizleri olumsuz etkilemektedir. Yine hedeflerimiz arasında bulunan ahşap boyama ile emlak danışmanlığı alanlarında kurs açılmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Zafer Sağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Aydın’ a teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, ilçe genelinde açılan kurslardan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç’e, teşekkür etti.
(AE-BRN-Y)