TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Milletvekillerinden Salih Fırat, Halil İbrahim Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve beraberindeki heyet ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve yeni hizmet binasında incelemeler yaptı.
Adıyaman’a yeni yatırımlar için çalıştıklarını belirten TBMM Başkanvekili Aydın, spor yatırımlarında bölgedeki birçok ilden ileride olduklarını söyledi.
On binlerce genç sporcunun yetiştirildiği Adıyaman’da her geçen gün yeni bir yatırıma imza attıklarına dikkat çeken Başkan Vekili Aydın, “Gençler bizim geleceğimiz ve onları her zaman önemsiyoruz. İlimizde 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği tesisler yaparak halkımızın spor yapabilmesine imkan sağlıyoruz. Özellikle 2 bin 500 kişilik spor salonun ilimizin önemli yatırımlarından biri oldu. Yaklaşık 16 Milyon TL’ye mal olan tesis birçok önemli sportif faaliyet ve aktiviteye ev sahipliği yapacak. Ben ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’dan, Adıyaman’daki spor yatırımları ve yeni 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve idari hizmet binası hakkında bilgiler aldı.
Başkan Vekili Aydın ve milletvekilleri yeni kapalı spor salonunda basketbol oynayarak test ederken hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.