15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından başlayan Demokrasi nöbetine ara vermeden devam eden Bölüykayla halkıyla bir araya gelen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, bayrağına, vatanına ve Cumhurbaşkanına sahip çıkan aziz millete minnettar olduklarını söyledi.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, il genel meclis üyeleri ile Kahta’nın Bölükyayla Beldesi’ni ziyaret etti.
Burada vatandaşlara seslenen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “Allah’ın yardımı, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti ve cesaretiyle, 15 Temmuz gecesi kol kola, omuz omuza, cesur yüreklerimizi ortaya koyarak hep birlikte ülkemiz çok önemli bir belayı üzerinden defetmiştir. Eğer biz burada boynumuzu bükmüyorsak, başımız dik gezebiliyorsak aziz milletimizin dik duruşu, asil duruşu sayesindedir. Hükümet olarak bu konuda yapılması gereken ne varsa yapılacak bundan kimsenin endişesi olmasın. Milletimize, ülkemize bu hain saldırıyı gerçekleştirmeye çalışanlar en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Bugün Mekke’de, Filistin’de, Arakan’da ve gönül coğrafyamızda Türkiye için dualar ediliyorsa bu umut ışığının sönmemesi gerekiyordu ve Allah’ın yardımıyla milletimiz bunu en iyi şekilde başarmıştır, dünya’ya büyük bir ders vermiştir. Bu vesileyle ilk geceden bu yana meydanları boş bırakmayan bütün halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Bölükyayla halkının de demokrasisine en iyi şekilde sahip çıktığını belirten AK Pati Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, darbecilere karşı dik duruşumuz sayesinde bize göre aziz milletimiz ikinci kez Kurtuluş Savaşını kazanmıştır. Milletimizde bu iman gücü olduğu sürece sırtımız asla yere gelmeyecektir. Herkesten Allah razı olsun” dedi.
Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz ziyaretlerinden ötürü TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara’ya ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez’e teşekkür ettiğini söyledi.