TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos’un zorlukların ve imkansızlıkların en üst seviyede seyrettiği zamanlarda bile milletimizin kenetlenerek cihana haykırışının sesi olduğunu ifade etti.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramının, milletimizin bir olduğu, tek vücut olduğu zaman Türkiye için her şeyi yapmaya, her zaman muktedir olduğunu gösteren en önemli günlerden birisi olduğunu kaydetti.
Aydın açıklamasında, “Tarihimizin ve milletimizin övünç sayfalarından biri olan, kurtuluş mücadelesinin taçlandığı bu anlamlı gün, dün olduğu gibi bugün de milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin madalyası olarak sinesinde yer almaktadır. Zorlukların ve imkansızlıkların en üst seviyede seyrettiği zamanlarda bile milletimizin kenetlenerek cihana haykırışının sesidir. Bugün de bu azim, kararlılık, inanç, beraberlik ve güvenle 30 Ağustoslardan, 15 Temmuzlara milletimiz destan yazmaya devam etmektedir. Millet, devletleriyle, ordusuyla, askeriyle, polisiyle bu kutsal vatan toprakları için bugün de Başkomutanıyla beraberdir, omuz omuzadır. Aziz milletimizin asaletini taçlandıran bu kutlu günde tüm vatandaşlarımızın ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu topraklar için kanlarını feda etmiş mübarek şehitlerimize Allah’tan rahmet, asil ve vakur gazilerimize bir ömür boyu sağlık diliyorum” dedi.