Petrol İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Ali Tırpan ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İstanbul’da, yaşanan terör saldırısı sonrası Ali Tırpan ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret ederek yaşanan olayın acı verici bir olay olduğunu dile getirdiler.
Gerçekleştiren ziyarette konuşan Ali Tırpan, “ Acımız ve üzüntümüz kelimelerle anlatılamayacak kadar büyüktür. Uzun bir süredir devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak istikrarlaştırmak ile uydu devlet haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olarak hedefimize doğru ve kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz. Güçlü millet ve güçlü devlet olmaya kararlıyız. Terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz” şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Metin Alper ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tırpan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.