Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından kursiyerlerine yönelik ‘Ailede Çocuk Eğitimi’ konulu seminer düzenlendi.
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi’nde bulunan kurslara katılan kursiyerlere yönelik seminerler tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce de aile yapısıyla ilgili birçok seminere ev sahipliği yapan TOGEM son olarak ‘Ailede Çocuk Eğitimi’ konulu bir seminer düzenledi.
Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi Mehmet Akif Ersoy Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminer, Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından görevlendirilen eğitmenler tarafından verildi. Programın açılış konuşmasını yapan TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, ailede çocuk eğitiminin önemine vurgu yaptı.
TOGEM Koordinatörü Delibaş’ın konuşmasının ardından, Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli eğitmenler tarafından, TOGEM kursiyerlerine yönelik ‘Ailede Çocuk Eğitimi’ konulu seminerini gerçekleştirdi. Seminer bayanlar tarafından büyük ilgi gördü.