Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu tarafından Adıyaman’da bölge toplantısı düzenledi.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Güneydoğu Fikstür çekimi Adıyaman’da yapılan toplantıda yapıldı. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Başkanı İlker Ayyüz ve yönetim kurulu üyeleri ile takım yöneticileri katıldı.
Toplantıya Gaziantep Flora Master, Kilis Masterler, Diyarbakır Diski Masterler, Mardin Masterler, Siverek Masterler, Kahramanmaraş Masterlar, Batman Petrol Spor Masterlar, Diyabakır 21 Mastarler, Adıyaman Masterlar, Şanlıurfa Masterlar takımının yöneticileri katıldı.
Adıyaman Masterler Başkanı Sait Adıyaman, toplantıya katılan yöneticilere hoş geldin konuşması yaparak, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Başkanı İlker Ayyüz, “Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu olarak bir lig oluşturmak istedik. Tüm turnuva yapanları aradık. Türkiye’nin her taraftan yönetici arkadaşlarımız var. İlk sezon 18 takımla lige girdik, ondan sonraki sezon 59 takımla girdik. Bu sene mevcut takımların dışında 89 takım başvurdu. Bölgede 8 takımdan fazla istemiyoruz. Kaliteli olsun istiyoruz” dedi.
Toplantıda fikstür çekimi yapılarak, kurallar konuşuldu.