Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde kaymakamlık, belediye ve Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.
Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman, Atatürk İlkokulu ziyareti esnasında öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye etti. İçerisinde çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası hediye etti. Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ve Belediye Başkanı Mehmet Korkut’un okul talebine, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın talimatları olur ise o doğrultuda gerekeni yapacaklarını söyledi.
Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman," Bugün öğrencilerimizle birlikte olduk, onlara küçük hediyeler takdim ettik. Çok güzel bir ziyaret oldu, hem nostalji oldu hem de Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla tanıştık. İnşallah bir Adıyamanlı olarak bizimde buraya bir katkımız olursa çok, çok sevinirim. Türkiye Petrolleri sosyal alanda çalıştığı bölgelere katkıları oluyor, burayla ilgili bir katkı olacaksa inşallah. Sayın Bakanımızın talimatları olur ise o doğrultuda gerekeni yapacağız” dedi.