İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirmesinin 1445’inci seneyi devriyesi olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, müftü yardımcılarıyla birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ziyarette, Vali Mahmut Demirtaş’a Kutlu Doğum Haftası’nın sembolü olan bir buket gül takdim ederek, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.
Ziyaretten memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin varlık alemini şereflendirmesinin 1445’inci sene-i devriyesi olan Kutlu Doğum Haftasını bu yıl Sahabe Külliyesinde Adıyamanlı vatandaşlarımızın katılımı ile idrak edeceklerini belirtti.
Demirtaş, “Kutlu Doğum Haftasını inşallah hep beraber dolu dolu kutlayacağız. Sevgili Peygamberimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hz. Peygamberimizin ahlakının örnek alınmasını temenni ediyor, bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.