Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOGEM’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, yoksullara ve kimsesizlere yaptığı yardımlarla açtığı kurs ve düzenlediği seminerlerle büyük takdir gören Adıyaman Belediyesi bünyesindeki Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)’i ziyaret ederek, TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş’tan faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Ziyarette TOGEM’in faaliyet alanları arasında bulunan kursları gezip kursiyerlerle sohbet eden Erin, TOGEM yöneticilerinden de yapılan yardımlar hakkında detaylı bilgi aldı. Çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyen Gülhan Erin, emeği geçen herkesi tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ise Adıyaman’a geldikleri ilk günden bu yana yetim ve yoksullarla yakından ilgilenen Gülhan Erin’e hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.
TOGEM’in çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Delibaş, “TOGEM olarak her türlü sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak, toplumumuzda ihtiyaç sahibi kimseleri tespit etmek, onları gözetlemek ve sıkıntılarını gidermek için gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. TOGEM’de kaydı bulunan yaklaşık 6 bin aileye rutin bir şekilde gıda ve giyim yardımında bulunuyoruz. Bunların yanında açtığımız kurslarda eğitim gören yoksul vatandaşlarımıza da hem iş imkanı, hem de ekonomik katkı sağlıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yardımsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeleri dağıtıyoruz. İnşallah çalışmalarımızı bundan sonra da yoğunlaştıracağız. Bu vesileyle merkezimizi ziyaret ederek onurlandıran Gülhan Erin hanımefendiye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.