Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Adıyaman 1954 Spor, geçtiğimiz sezon Araklı Karadere Spor Kulübü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Yusuf Kaymaz’ı renklerine bağladı.
26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kaymaz artık Adıyaman 1954 Spor’un başarısı için ter dökecek.
Adıyaman 1954 Spor Kulübünü seçmekle doğru karar verdiğini belirten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kaymaz, “Geçtiğimiz sene Adıyaman 1954 Spor Kulübü şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Zamanında 1. Ligin kapısından dönen Adıyamanspor’un BAL Ligi’nde yer alması kendine yakışan bir yer değildir. Bu sene bu takımı hep beraber 3. Lige çıkaracağız inşallah. Adıyaman halkı ve taraftarı hakkında birçok şey duydum. BAL liginde 10 bin taraftara oynamak hiç kolay değil çünkü bu rakamlar neredeyse 1. Lig taraftar sayısıyla aynı. Taraftarımızın desteğinin arkamıza alıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, “Geçtiğimiz sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bu sene olmazsa olmaz senemiz. Bu doğrultuda teknik heyetimizi BAL Ligi’ni iyi bilen Erhan Koç hocamıza teslim ettik. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Kariyerinde birçok başarıya imza atmış geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor ile şampiyonluk yaşamış tecrübeli oyuncu Adıyamanlı Mehmet Ali Yakışık’la anlaşmaya vararak ilk transferimizi gerçekleştirmiştik. İkinci transferimizi de yaptık. Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf Kaymaz ile anlaştık. Hayırlı, uğurlu olsun. Taraftarımız hiç merak etmesin, bu transferler ile bismillah dedik. Hocamızın raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yapacağız” diye konuştu.