AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, "İlçemizde 16 derslik İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi için kapalı spor salonu yapılacak" dedi.

Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilçeye 16 derslikli İmam Hatip lisesi ile Mevcut Anadolu Öğretmen Lisesi için bir kapalı spor salonunun 2014-2016 yatırım programına alındığını belirtti.

Partisinin iktidarı boyunca eğitim alanında sayısız hizmetlere imza attığını ifade eden Kaynak, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde 80 yılda yapılamayan önemli yatırımların gerçekleştirildiğine işaret ederek şunları kaydetti:

"Eğitim alanında Afşin ilçemizin tüm ihtiyacını karşılayacak toplam 138 dersliğe ihtiyacımız var. Bu dersliklerin 122 tanesi inşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek. 16 tanesi ise, 2016 eğitim döneminde tamamlanacak. Bunun yanında İlçemizde 16 derslik İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi için kapalı spor salonu yapılacak. İmam Hatip Lisesi 2014-2016 yatırım programına, Anadolu Öğretmen Lisesi kapalı spor salonu ise  2014-2016 yatırım programına alındı. Bu eğitim yatırımlarının ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”

Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan eğitim yatırımlarının ilçenin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.