Afşin'de İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan 8 derslik Namık Kemal İlkokulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, törende yaptığı konuşmada, Cumhuriye Bayramı kutlamaları kapsamında asrın projesi olarak gösterilen Marmaray'ın açıldığını belirterek, projeyle iki kıtanın birleştiğini söyledi.

Türkiye'nin her tarafınnı imar çalışmalarıyla hareketlendiğini belirten Aydoğan, şunları kaydetti: "Hükümetimiz ülkemize başarılı bir şekilde hizmet ediyor. Bunun küçük bir örneğini Afşin'de yaşamaktayız. Namık Kemal İlkokulumuzun binası çok eskiydi ve hizmet veremez duruma gelmişti, kapasitesi yetmiyordu. Devletimizi destekleriyle ve kaynaklarıyla burada yeni okulumuzun temeli atıldı. İnşallah okulumuz hayırlısıyla tamamlanır."

Firma yetkilisi Kürşat Polat ise öğrencilerin yeni ve modern okullarında eğitim ve öğretimlerine devam edeceklerini belirtti.

Törene, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat ile diğer ilgililer katıldı.