Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, "Afşin'e yapılması planlanan sentetik çim saha en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine girecek" dedi.

Kabakçı, çim saha yapılacak alanın yer teslim töreninde yaptığı konuşmada, konuyla ilgili yerel yönetimle işbirliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Afşin ilçesinin spor alanında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Kabakçı, şunları kaydetti:

"Afşin spor ilçesi olarak ve alt yapı itibariyle birçok sporcu çıkartan önemli ilçelerimizden biri. Böyle yatırımlar hem tesis anlamında, hem de kurumsal anlamda bizleri çok mutlu ediyor. Bu yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen başta AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize ve Afşin AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak'a teşekkür ediyorum. Afşin'e yapılması planlanan sentetik çim saha en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine girecek."

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ise eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyaretinde kendisinden ilçe için bir sentetik çim saha yapılmasını istediklerini ve söz aldıklarını anımsattı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile ilgili firma yetkileri sahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.