AK Parti Afşin Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, AK Parti İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirildi.

AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Arfin'e Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar diledi.

Türkiye'nin köklü ve büyük bir millet olduğunu ifade eden Milletvekili Kılıç, "Biz bin yıldan buyana buradayız ve son vatanımız Anadolu. Dış güçler ve maşaları hiç bir zaman yakamızı bırakmadı. Darbelerden, muhtıralardan, krizlerden ve kumpaslardan geçerek bugünlere geldik." diye konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütünün dış güçlerin en tehlikeli maşası olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışan darbe girişimini milletimiz şehit, gazi olmak pahasına püskürttü. 16 yıldır milletine ve ülkesine hizmet eden AK Parti bütün kurum ve birimleriyle hizmetlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile milletimize daha verimli ve hızlı bir yapıyla hizmet edeceğiz. İleriki günlerde uyum yasalarını meclisimizde çıkaracağız. Ülkemizin tüm zenginliklerinin ortaya çıkarılması ve milletimizin hizmetine sunulması gerekiyor."

Gençliğin, Türkiye'nin geleceği olduğunu dile getiren Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"AK Parti olarak gençliğimize çok önem veriyoruz ve sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerimizin her biri bizim için birer hazinedir. Gençlerimizin en büyük sorunu istihdam sorunudur. Genç nüfusumuzun yüzde 10'u işsizlik sorunu yaşıyor. Eğitim ayağından başlayarak birçok konuda tamiratlar yaptık. İnşallah işsizlik sorununu gidermek için de önemli adımlar atılacak."

Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, yeniden AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kongreye, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, çevre ilçelerin AK Parti Gençlik Kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.