Afşin'de seçim çalışmaları gerçekleştiren Erkoç, esnaflar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşerek istişarelerde bulundu. Afşinliler tarafından sevgiyle karşılanan Erkoç, gösterilen teveccühe layık bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirtti.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Türk-Eğitim-Sen Afşin Şubesi Temsilcisi Kazım Bozkurt, Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı ile görüşen Erkoç, Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla birlikte tüm ilçelerin birlikte hareket ederek sinerji oluşturması gerektiğini ifade etti.

Yetki alması durumunda tüm ilçelere aynı nazarda yaklaşacağını ifade eden Erkoç, “Bizim için Onikişubat neyse Afşin'de o olacak. Dulkadiroğlu neyse Elbistan'da o olacak. Biz 1 milyon 63 bin insanın yani tüm Kahramanmaraş'ın belediye başkanlığına talip olduk. İnşallah Allah bizlere bu görevi nasip ederse başta Afşin olmak üzere şehrimizin her noktasına yerel yönetim hizmetlerini en iyi şekilde ulaştıracağız” diye konuştu.

STK temsilcileriyle uzun sohbetler gerçekleştiren Erkoç, beklentilerin yerine getirilmesi için gereken tüm hassasiyeti göstereceklerini sözlerine ekledi.