Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Afşin'e Bağlı Hüyüklü, Nadır, Soğucak Yazıdere, Altaş, Erçene , Gerger, Arıtaş, Tanır, Büget, Kaşanlı, Tatlar, Dağlıca ve Kerevin Mahallelerinde Yaşayan Halkla Bir Araya Geldi.

Geleceğin Kahramanmaraş ve Afşin'ini inşa edeceklerini belirten Erkoç, vatandaşlardan huzur ve istikrarın devamı için oy istedi. Sayın Başbakana ve milletvekili adaylarına destek istediklerini belirten Erkoç, Başbakanına verilecek destekle tam anlamıyla istikrar, birlik ve beraberliğin oluşacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç sözlerini şöyle sonlandırdı; "Hükümetimiz, Büyükşehir belediyemiz ve milletvekillerimiz hep beraber inşallah güçlü Türkiye yolunda geleceğin Kahramanmaraş’ı ve Afşin’ini inşa edeceğiz. bugün Afşin’de büyükşehir olarak çalışmasına başladığımız 25 milyon TL altyapı çalışması var. Akdere içme suyu projesi biter bitmez Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine devrolunacak. Büyükşehir olarak toplam Afşin’de 100 milyon liralık sorumluluğun altına girdik. Bu istikrar ve huzur sayesinde oluyor. Arkamızdaki güçlü hükümet sayesinde oluşan sinerji yatırıma dönüşmektedir. İnşallah tüm mahallerimizde Ak Parti güçlü şekilde çıkar.”