AK Parti'den Afşin Belediye Başkanı seçilen Güven, mazbatasını aldı.

AK Parti'den Afşin Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Fatih Güven, Afşin Adliyesine giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Alaaddin Dinçer'den mazbatasını aldı.

Adliye çıkışında AA muhabirine açıklama yapan Güven, seçimlerde 53 bin 27 seçmenden 21 bin 749'unun oyunu alarak seçildiği belediye başkanlığı döneminde, ilçedeki süregelen bazı algıları değiştireceklerini ve insanların daha huzurlu yaşayacakları bir Afşin vaad ettiğini belirtti.

Seçim kampanyası boyunca hiç kimsenin kalbini kıramadıklarını dile getiren Güven, üzücü bir olayla karşılaşmadıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Seçim süresince sağduyulu davranan bütün seçmenlere teşekkür ediyorum. Seçimden sonra her şey biter. Çünkü hepimiz kardeşiz, akrabayız veya komşuyuz. Seçimler aramıza girmemelidir. Seçim bittikten sonra her şey kaldığı yerden devam eder. Ben hemşehrilerimize teşekkür ediyorum verdikleri her bir oy'un bizim için çok büyük değeri var. Bundan sonra Afşin'i güzelleştirmeye, ilerletmeye çalışacağız. Bu memlekette birileri hep ipteki cambazı gösterdi. Kendi politikalarını, siyasetlerini yürüttüler. Biz hiçbir zaman böyle davranışlarda bulunmayacağız, biz her zaman Afşin'i güzelleştirmeye, ilerletmeye çalışacağız"

Güven, Bazı hizmetlerimizde çevre ilçelerle birlikte hareket ederek dışarıdan girdi sağlayabileceklerine işaret ederek, bölgenin genel olarak bir sermaye birikiminin olduğunu ancak yeterli olmadığını kaydetti.