Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla insanlar için tehlikeli hale gelen zararlılarla mücadeleye etkin bir şekilde devam ediyor.

Afşin ilçesinde artan akrep sokmaları vakalarına müdahale için Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Kent Zararlıları İle Mücadele ekibi, Afşin’de akrep sokmalarına karşı mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına ağırlık verdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarından bir hayli memnun olan Uhud ve Malazgirt mahallelleri sakinleri adına bir açıklama yapan Abidin Topaktaş da, yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte Afşin'de akrep sokması olaylarının meydana gelmeye başladığını ve 13 vatandaşı akrep soktuğunu belirtti. Durumu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdiklerini belirten Topaktaş, ekiplerin anında olaya müdahale ettiklerini açıkladı.
Abidin Topaktaş mahallelerine karşı bir hayli duyarlı davranan ve yapılan ilaçlamadan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiklerini ifade etti.