Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Afşin Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Akpınar, seçim bürosunu ziyaretinde, yaptığı konuşmada, AK Parti Belediye Başkan adayı Güven'e başarı diledi.

Seçimlerin barış ve dostluk içerisinde geçmesini dileyen Akpınar, "Seçimlerin güzel bir seçim ortamında geçmesini temenni ediyorum. Seçilecek olan belediye başkanı inşallah Afşin çiftçimize önem verir" dedi.

Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven ise Adatepe Barajı'nın su tutmaya başladığını, Karakuz Barajı'nın da proje ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Akpınar'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Güven, şunları söyledi: "AK Parti hükumeti döneminde özellikle çiftçi, işçi, orta gelirli ve memurlara yönelik hizmetler ve yatırımlar yapıldı. Memleketimize de bu yatırımların bir kısmı hayata geçti kalan kısmı da birer birer hayata geçecek. Herkesin bildiği üzere Adatepe Barajı su tutmaya başladı, Karakuz barajının proje ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda hizmete başlayacak. Yine köylülerimizle alakalı mikro sulama projesi hayata geçti. Sevin Göletimizin proje ihalesi yapıldı, yakın bir zamanda yer teslimi yapılacak. İnşallah hep birlikte giderek Sevin Göletimizin yer teslimini yapacağız."

Zirai üretimin desteklenmesi anlamında büyükşehir belediyesiyle beraber üretici halini de hizmete açacaklarını dile getiren Güven, üretici halinde hizmete açıldıktan sonra ilçenin verimli toprağında ürün çeşitliliğinin de artacağını kaydetti.