Ziraat Bankası Afşin Şubesi tarafından, ilçedeki ilköğretim okuluna bilgisayar desteğinde bulundu.

Bankada görevli Alper Belli, Nadır İlkokuluna hibe edilen bilgisayarların tesliminde, eğitime destek olabilmek adına, 10 bilgisayar yardımında bulunduklarını söyledi.

Ziraat Bankası'nın 150. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir kararın alındığını dile getiren Belli, ülkenin en eski ve köklü yapı taşlarından biri olan bankacılık sektörünün lideri Ziraat Bankası bir bankadan daha fazlası olduğunu ifade etti.

Eğitim verilen destekten duyduğu mutluluğu dile getiren Belli, şunları kaydetti:

"İlçeye bağlı Nadır köyünde inşası yeni tamamlanan Nadır İlkokulunun bilim ve teknoloji sınıfının ihtiyacı olan bilgisayarlar ülkenin gururu Ziraat Bankası'nın Afşin Şubesi tarafından hibe edilerek karşılandı. Ziraat Bankası olarak amacımız Nadırlı öğrencilerin teknolojiyle içice, çağın gereklerini yerine getiren çağdaş yaşam seviyesine ulaşmış birer ferd olmaları yolunda destek olmaktır. Bu tür faaliyetlerin de topluma örnek olması temennisinde bulunuyorum."

Okul Aile Birliği Başkanı Habip Özdemir ise Ziraat Bankası Afşin Şubesi Müdür ve çalışanlarına bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.