ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen, birbirinden ilginç etkinliklere ev sahipliği yapan Park Afyon Alışveriş Merkezi, bu kez de rotasını Afyonkarahisar’dan, Nepal’e doğru çizen Şule Özürün Bendler’i, 19 Mayıs Perşembe günü saat 19:00’da kendisine destek veren Afyon halkı ile uğurlayacağı belirtildi.
Kadın farkındalığına ve Türk kadınının gücüne dikkat çekmek ve aynı zamanda Afyonkarahisar’ın ismini de ön plana çıkarmak isteyen macera tutkunu Bendler, 19 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 2 ay sürecek seyahati boyunca İran, Pakistan, Hindistan üzerinden Nepal’e ulaşmayı hedefleyerek, 10 bin kilometre motosiklet kullanacağı kaydedildi.
Yolculuğu Ağustos sonunda sona erecek olan Bendler’in, yol maceralarını da söyleşi ve imza günüyle Park Afyon AVM’de anlatacağı ifade edildi.
Ayrıca ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında saat 16:00’da ücretsiz “Gençlik Konseri” düzenleneceği öğrenilirken, Park Afyon AVM’nin bu coşkulu konsere tüm Afyon halkını davet ettiği bildirildi.