Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar muhabiri Gökten Ceylan’a yapılan saldırıyı kınadı.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan’ın Adliye önünde görevini yaptığı esnada saldırıya uğradığını kaydeden Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Gökten Ceylan’ın görevi esnasında saldırıya uğraması nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Yönetimi olarak bu saldırının kabul edilemez olduğunu bildiriyoruz” dedi.
Basın mensuplarının toplumun bilgilenmesi için gece-gündüz demeden çalıştığını ifade eden Abdioğulları, “Mesai saati bilmeden çalışan, toplumu bilgilendiren meslektaşlarımızın bu tür saldırıları sık sık maruz kaldığını görüyoruz. Böylesi olayların tekrar etmemesini diliyoruz. Gazeteciler her ne olursa olsun toplumu aydınlatmaya devam edecektir” dedi.