Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, Halk Eğitim Kursları sonrası Erdal Akar Parkında birlik ve beraberlik pikniğinde buluştular.
Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesinde düzenlenen Halk Eğitim Kursları sonrasında dernek üyeleri birlik ve beraberlik pikniğinde gönüllerince eğlendiler.
Erdal Akar Parkında düzenlenen piknik organizasyonu hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ahmet Atacan, şöyle konuştu:
“Protokol çerçevesinde Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce ortaklaşa düzenlediğimiz E-KPSS, diksiyon, fotoğrafçılık, Kur’an-ı Kerim Kursu ve aile içi eğitim kurslarına katılan dernek üyelerimizce Erdal Akar Parkında birlik ve beraberlik pikniğinde bir araya geldik. Amacımız Görme Engelli kardeşlerimizin moral ve motivasyonunu artırmaktır. Özellikle sene başından beri E- KPSS kursuna katılan dernek üyelerimiz yoğun temponda sınava hazırlandılar. Yaklaşık 20 dernek üyemiz E-KPSS sınavında ter döktüler. Umut ediyorum ki, dernek üyelerimiz sınav sonuçlarından sonra hayallerine kavuşacaklar.”
“GELENEKSEL HALE GETİRDİK”
Hava şartlarının çok güzel olduğunu ifade eden Altınokta Körler Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Erdoğan, birlik ve beraberlik pikniğini bu yıl erken kutladıklarını belirtti. Bu tür etkinlikleri her yıl geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Erdoğan, “Kurslarımızın akabinde güzel bir motivasyon pikniği yapıyoruz. Bu tür organizasyonlarla görme engelli kardeşlerimiz hoşça vakit geçirerek, mutlu oluyorlar. Bu tür etkinliklerimiz inşallah yaklaşan Ramazan ayı içerisinde de devam edecek” diye konuştu.